Modulos x [ kutnakvadrat ] izbacili su zajednički projekt - liniju stolića Botanical

Statement komad namještaja kojeg krasi multifunkcionalnost.

 

U suradnji sa talentiranom i inovativnom ekipom Modulos osmislili smo Botanical -liniju multifunkcionalnih pomoćnih stolića koji sofisticirano krase svaki životni prostor i unose dašak prirode u njega. Uz poseban dodatak – kalendar koji označava dan kada je zadnji put zalivena tvoja omiljena biljka. 

 

Modulos X KutNaKvadrat Collaboration
Botanical Mist pomoćni stolić | Modulos X KutNaKvadrat

Dizajniran da potakne osjećaj prirode u tvom domu i da te podsjeti da uživaš u njemu.

 
Dostupan u tri dekora (za svaki ukus): Botanical Mist, Botanical Temple ili Botanical Choco – uklopi onaj koji će najbolje pristajati tvom domu. Za statement komad namještaja koji plijeni pažnju preporučamo Mist i Temple, a za coffee table u dnevnom boravku Choco.
Akcija za prve komade!

Ovaj dizajn kao središnji element oko izreza za prekrasnu unikatnu [ kutnakvadrat ] teglicu posebno pigmentiranu kako bi dobila zanimljive zeleno/crne uzorke ima kružni “kalendar” – oznake dana (od 01-31). Teglica na sebi ima decentnu metalnu oznaku, a rotiranjem se može postaviti na dan u mjesecu kada je biljka zadnji put zalivena ili kada je trebaš sljedeći put zaliti!

Dizajn postolja stolića je decentan (i dolazi u dvije visine), a oblikovano je tako da se jednom stranom može uvući ispod drugog namještaja (poput nekih kauča ili kreveta) kako bi se stolić još bolje i praktičnije uklopio u tvoj dom!

Leave a comment

Name .
.
Message .

Please note, comments must be approved before they are published