0

Your Cart is Empty

STIL: ODUŠEVILA NAS JE SURADNJA DOMAĆIH BRENDOVA

ožujak 31, 2021 1 min read

KREATIVCI IZ STUDIA [ KUTNAKVADRAT ] I MODULOS OSMISLILI SU STATEMENT STOLIĆ S VRLO ZANIMLJIVOM PRIČOM.

Nakon namještaja s brojnim praktičnim rješenjima koje smo naviknuli gledati iz radionice hrvatskog brenda Modulos, ove sezone iznenadili su nas prekrasnim statement komadom. U suradnji s domaćiim brendom [kutnakvadrat] koji već duže vrijeme oduševljava svojim betonskim proizvodima poput lončanica za biljke, sjenila te dekorativnih zdjela, Modulos je dizajnirao kolekciju pomoćnih stolića Botanical.

image

Duboko poštovanje drevnih civilizacija prema prirodi bila im je inspiracija za stvaranje kolekcije. Botanical Temple i Botanical Mist dolaze s betonskom ručno izrađenom multifunkcionalnom lončanicom koja može imatzti funkciju zdjele za voće, a  zaštićena je ekološkim premazom na bazi vode, neškodljivim za živa bića i okoliš. Dizajnu lončanice posebnu dimenziju daje korištenje pigmenata na bazi oksida željeza, dok je ploča stolića izrađena od visokokvalitetne brezine šperploče, zaštićene ekološki prihvatljivim premazom od prirodnog ulja.

image

“Kada smo razmišljali o dizajnu, nit vodilja je bila dizajnirati statement komad namještaja koji će k tome biti i multifunkcionalan. Kolekcija Botanical ljubitelje biljaka oduševit će kalendarom uz pomoć kojega mogu pratiti redovitost zalijevanja biljaka. Ova multifunkcionalna lončanica u tren može postati i zdjela za voće/vaše omiljene zdrave grickalice. Ili jednostavno, ovaj pomoćni stolić može se transformirati u coffee table koji će se uz to istaknuti i kao dopadljiv, dekorativni komad namještaja.” - rekli su Matej Grozdanović i Tonći Urošević, suosnivači ovih malih hrvatskih brendova čiji se rad ogleda u stvaranju proizvoda koji svojim dizajnom i svojom pričom uistinu mogu oplemeniti baš svaki dom.

Tekst: Stil

Više na poveznici