0

Your Cart is Empty

24SATA: Više nećete zaboraviti zaliti biljku: Hrvatski brend ima stolić s kalendarom koji vas podsjeća

March 31, 2021 2 min read

Hrvatski brend Modulos predstavio je novu kolekciju stolića koji dolaze s lončanicom, ali i funkcionalnim ‘podsjetnikom’ na kojemu ćete označiti kada ste je zadnji put zalili.

Linija multifunkcionalnih stolića Botanical unosi dašak prirode u prostor, a ima i poseban dodatak, kalendar koji označava dan kad je zadnji put zalivena biljka koja se nalazi u lončanici smještenoj u sredini stolića.

Naime, kalendar se nalazi na stoliću, a treba samo okrenuti posudu tako da oznaka pokazuje na dan kad ste zadnji put zalili biljku. Ovu kolekciju osmislio je hrvatski brend Modulos u suradnji s još jednim domaćim brendom, [kutnakvadrat], koji proizvodi lončanice za biljke, sjenila i dekorativne zdjele.

24sata

Stolići dolaze s posebno izrađenom betonskom posudom [kutnakvadrat], uz kalendar.

- Kad smo razmišljali o dizajnu, nit vodilja bila je dizajnirati statement komad namještaja koji će uz to biti multifunkcionalan - rekli su Matej Grozdanović i Tonći Urošević, suosnivači ovih brendova. Dodaju kako multifunkcionalna lončanica može postati i zdjela za voće ili za zdrave grickalice.

- Ili jednostavno, ovaj pomoćni stolić može se transformirati u coffee table koji će se uz to istaknuti i kao dopadljiv te dekorativni komad namještaja - ističu.

24sata

 

 

 

 

 

 

Botanical Temple izrađen je u rustikalnom stilu, a Botanical Mist dolazi u svjetlijoj varijanti. Botanical Cocoa dolazi s crnom ili zelenom pigmentiranom ručno izrađenom betonskom lončanicom.

Mogu se postaviti u bilo koji prostor, tamo gdje želite imati sve na dohvat ruke. Pristaje u dnevnom boravku, ali i u spavaćoj sobi. Decentan je, pa se može lako uklopiti s bilo kojim stilom.

24sata

Savršen je za ljubitelje biljaka, koji u lončanicu mogu staviti svoju omiljenu biljku i tako uživati u zelenilu te je bezbrižno zalijevati, bez straha da će zaboraviti kad su to posljednji put učinili.

Dolazi u dvije visine, a oblikovan je tako da se jednom stranom može uvući ispod drugog namještaja. Tako odlično pristaje uz kauč ili krevet, a na njemu je sve na dohvat ruke.

24sata

- Odlučili smo spojiti inovativan, startup pristup s tradicijom. Bilo da je riječ o izradi namještaja po mjeri ili razvoju novih proizvoda, u potpunosti smo posvećeni svakom detalju i pažljivo promišljamo funkcionalnost kako bismo bili sigurni da ćemo izraditi namještaj koji u potpunosti zadovoljava formu i funkciju. Osim toga, smatramo da je praktičnost jedan od elemenata koji moraju biti zastupljeni kod namještaja i zato uvijek promišljamo kako namještajem riješiti neke svakodnevne probleme, poput kabliranja, punjenja mobilnih uređaja, organiziranja - rekla nam je Katarina Galić iz Modulosa.

Piše: Stela Tuđan za 24SATA
Više na poveznici