0

Your Cart is Empty

GRAZIA: Oduševit će vas stolići koji imaju kalendar za praćenje zalijevanja biljaka

March 10, 2021 1 min read

Nakon namještaja s brojnim praktičnim rješenjima koje smo navikli gledati iz radionice hrvatskog brenda Modulos, ove sezone nastupili su sa statement komadom namještaja.

U suradnji s hrvatskim brendom koji već duže vrijeme oduševljava svojim betonskim proizvodima poput lončanica za biljke, sjenila te dekorativnih zdjela, dizajnirali su kolekciju pomoćnih stolića Botanical koja sa sobom donosi zanimljiv spoj detalja prirode i mudrosti drevnih civilizacija. Osim što se mogu podesiti kao side table ili coffee table,u sebi imaju i kalendar za praćenej zalijevanja biljaka.

Duboko poštovanje i njihova filozofija slavljenja prirode bili su inspiracija za stvaranje ove nove kolekcije koja će se u interijeru uklopiti kao multifunkcionalni, negenerički komad namještaja.

Botanical Temple i Botanical Mist dolaze s betonskom, ručno izrađenom multifunkcionalnom lončanicom koja u tren može postati zdjela za voće, a  zaštićena je ekološkim premazom na bazi vode, neškodljivim za živa bića i okoliš.

Dizajnu lončanice posebnu dimenziju daje korištenje pigmenata na bazi željezovih oksida. Ploča stolića izrađena je od visokokvalitetne brezine šperploče, zaštićene ekološki prihvatljivim premazom od prirodnog ulja.

 

Tekst: Tina Kovačiček za Grazia

Više na poveznici