0

Your Cart is Empty

SJAJAN DOMAĆI PROIZVOD: stolić Botanical ima kalendar koji prati zalijevanje biljaka

March 17, 2021 1 min read

Domaći kreativci – Modulos i [kutnakvadrat] stvorili su jedinstven proizvod, koji oduševljava svojim dizajnom ali i inovativnim dodacima. Stolić Botanical služi kao pomoćni stolić, ali i mjesto za multifunkcionalnu zdjelu te kalendar kojim se može pratiti ritam zalijevanja biljaka.

Hrvatski brendoviModulos i [kutnakvadrat] dobro su poznati ljubiteljima produktdizajna te biljkoljupcima. Modulos je tijekom posljednjih nekoliko godina postao prepoznatljiv po izradi praktičnih komada namještaja, a [kutnakvadrat] prije svega po ručno rađenim teglama za cvijeće od betona, a zatim i originalnim stolnim lampama i visilicama od istoga materijala

 

Sada su udružili snage i stvorili Botanical, jedinstven komad namještaja za dom, koji ima više uloga. Ovaj multifunkcionalni stol dolazi u tri varijante – Botanical Mist, Botanical Temple ili Botanical Cocoa, a razlikuju se u dizajnu. Na korisniku je da bira model koji će se uklopiti u stil uređenja njegova doma.

Ako želite imati statement komad namještaja koji plijeni pažnju, dizajneri iz Modulosa i  [kutnakvadrat] preporučuju modele Mist i Temple, a za one koji žele šarmantni mali coffee stolić u dnevnom boravku najbolji odabir je model Cocoa.

Tekst: In Dizajn RTL

Više na poveznici