0

Your Cart is Empty


Naša priča

Mi smo Krešimir i Tonći, dinamični duo koji voli eksperimentirati s betonskim formama, teksturama i recikliranim materijalima. [ kutnakvadrat ] smo osnovali 2018. godine i od tada proučavamo i eksperimentiramo s betonima različitog sastava kako bismo mogli dizajnirati i proizvoditi kvalitetne skulpturalne betonske proizvode trajne vrijednosti.

Naš rad je prije svega karakteriziran funkcionalnošću predmeta i estetici prilagođenoj potrebama samog predmeta, bilo da se radi o tegli za biljke, sjenilu za lampu ili skulpturalnoj zdjeli. Svi betonski objekti ručno su izrađeni, a tekstura materijala čini svaki predmet unikatnim. Dizajn predmeta rezultat je međusobnog uvažavanja oblika i tekstura sa oblicima iz prirode i sa dozom svakodnevne i nezaustavljive potrebe za eksperimentiranjem. Stvaramo minimalističke, organski oblikovane betonske predmete za pojedince koji vole dodir unikatno dizajniranih komada za dom.


Naša strast bila je savršena osnova za pokretanje brenda, želja da ponudimo kvalitetna rješenja unikatne vrijednosti i učinimo ih dostupnima ne samo dizajnerima interijera ili arhitektima, već svakoj osobi koja bi ih željela imati u svom domu.


Kontaktirajte nas!