0

Your Cart is Empty

JOURNAL MAN: OVI TRENDI STOLIĆI S BOTANIČKIM MOTIVIMA OLAKŠAT ĆE VAM ZALIJEVANJE BILJAKA

March 12, 2021 1 min read

Dva mala hrvatska brenda udružila su snage i kreirala jedinstvene proizvode ujedinjene u kolekciju Botanical.

 

Botanical__3

Riječ je o suradnji malog hrvatskog brenda namještaja Modulos i dizajnerskog dvojca [ kutnakvadrat ] koji se bavi izradom funkcionalnih proizvoda od betona. Stolići su super posebni jer su otisnuti botaničkim motivima i imaju kalendar za praćenje zalijevanja biljaka, a mogu se podesiti kaoside table ilicoffee table.

Botanical_10

BOTANICAL KOLEKCIJA

Botanical je kolekcija multifunkcionalnih pomoćnih stolića posebnog dizajna koji sofisticirano krase svaki životni prostor i unose dašak prirode u njega. Dizajn površine u sebi kao poseban dodatak ima i kalendar koji označava dan kada je zadnji put zalivena biljka koja se nalazi u samoj površini zasađena u ručno izrađenu betonsku lončanicu. 

INSTAGRAM HIT

Botanical_4

Nakon namještaja s brojnim praktičnim rješenjima koje smo naviknuli gledati iz radionice hrvatskog brenda Modulos, ove sezone iznenadili su nas prekrasnim statementkomadom za koji predviđamo da će postati pravi Instagram hit. U suradnji s hrvatskim brendom [kutnakvadrat]koji već duže vrijeme oduševljava svojim betonskim proizvodima poput lončanica za biljke, sjenila, te dekorativnih zdjela, dizajnirali su kolekciju pomoćnih stolića Botanical koja sa sobom donosi dašak prirode i mudrosti drevnih civilizacija. Ova predivna kolekcija pomoćnih stolića dostupna je na službenoj stranici Modulosa i [kutnakvadrat].

Tekst: Ana-Marija Topolčić za Journal.hr

Više na poveznici